Selecteer een pagina

Lisse 25 Juli 2013,

Vanmorgen om 11 uur is mijn vakantie ingegaan. Dus eerst maar ff naar de pearl gereden met Maaike de Vos. Want als je 13 bent dan wil je geen kinderbrilletje meer, maar een stoere bril, en natuurlijk lenzen, want alleen maar een bril is stom! En ik moet nieuwe glazen in mijn bril, volgens de meneer van de pearl was mijn zicht op de weg een gevaar voor allen!! Nadat het 1 en ander daar geregeld was, gingen Maaike en ik richting vierkant, die helemaal bezaaid is met tafels en stoelen, dus je kiest maar welk restaurant je daar bij wilt hebben. Als 1e besloten wij de Nexxt te gaan zitten. ik bestudeerde de kaart, en zag niet echt wat bijzonders staan. Dus wij stonden op en liepen naar het volgende terras. De Ibis, en deze had niet zo’n dure kaart. Maar dat was ook wel aan de bediening te merken. Nadat we onze glas frisdrank achterover hadden geslagen, betaalde ik de rekening en liep naar het derde terras. De vier seizoenen. Op het 1e gezicht een leuke kaart, en op het tweede gezicht ook. Ik heb daar heerlijk geluncht met Maaike. Ik had een heerlijke carpaccio, en maaike een bolletje dubbele hamburger. Echt een aanrader om daar eens aan te schuiven!
Hierna sjeesde wij met de auto richting Action, want er moesten plantenspuiten en voetebakje aangeschaft worden. Heerlijk voor op het balkon om je voeten in te dompelen bij hittegolfen. Nu bijna 6 uur, alhoewel, ik heb nog 3 kwartier, maar ik spring zo weer de auto in, mijn mannetje van zijn werk ophalen. Mijn auto staat bij de garage, moest gekeurd worden, is afgekeurd, dus nu word die denk voor het laatste jaar gerepareerd. Aangezien het ventieldopje van 1 van onze fietsen poreus is, kon ik niet fietsen naar het vierkant en de action. dus moest vanmorgen vroeg mijn schatje naar zijn werk brengen en nu weer ophalen. Je ziet het, ik heb het alweer zwaar in mijn vakantie. Maar Richard Meintjens, schatje van me, ik heb het voor je over. Ik kom je NU ophalen!! XXX

Richard Meintjens: God behoede haar voor ellende, en laat haar via veilige wegen tot mij komen… Het verhaal begint met de man van de pearl die Mirjam Meintjens met huidige bril een gevaar op de weg vind. Nou vind ik dat zonder bril ook, maar als de man van de pearl het al zegt, dan moet je toch twee keer achter je oor gaan krabben voor je je sleutels nog een keer uitleent. Bedenk me nu dat ik op facebook zit te reageren dat het gevaar nog groter word, immers geeft haar telefoon zo een geluidje en al rijdend wint de nieuwsgierigheid het van de verkeersveiligheid en zie ik in de gedachten de donkere wolken al samen trekken…. Liefje, kijk je alsjeblieft uit onderweg hier naar toe hihihi, HVJ Kussssssssssss

Update vakantie 2013!!
Mijn eerste vakantiedag zit er al voor een groot gedeelte op. Zo’n gave dag tot nu toe, dus ik wil hem heel graag met jullie delen. Allereerst al vroeg wakker omdat mijn schatje nog een dagje naar zijn werk moet. Nadat hij was vertrokken bleef ik nog ff liggen, want vakantie vieren is ook uitrusten. Dus op bed nog ff gewordfeud, en mijn FB ff doorgespit. Terwijl ik in ons mandje de noodzakelijke dingen aan het bekijken was op FB werd ik gebeld door de assistente van de leuke dermatoloog, waar ik een paar weken geleden nog op bezoek was. Ik wist dat ik gebeld kon worden, want ik had een telefonische afspraak staan. Het meeste waar ik voor geprikt was, dat was goed, ik mankeer huidmatig dus niks ernstigs, maar ik moet me toch maar ff melden bij de internist, want ze hadden wel een lichte afwijking in mijn nieren gevonden. Ik ben de aparte wendingen omtrent mijn goddelijke lichaam wel gewend, dus gelijk maar ff een afspraak gemaakt met de internest.
De 1e dag dat rich en ik eindelijk na 4 weken samen vakantie hebben, mag ik mij melden bij de beste arts. Jippie!!! Wat hou ik toch van de vakantie.
Maar oke, ik dwaal af.
Het werd hoog tijd om mijn mandje te verlaten, ik gleed er bijna uit. Niet van de geiligheid zo in mijn uppie en na dit gesprek, maar hoe kan het ook anders in de vakantie, van de warmte!!
Nadat ik een verfrissende douchebeurt had genoten, heb ik een heerlijk bakkie leut met koekje, (natuurlijk zonder sigaretje) voor mezelf klaargemaakt.
Samen met Maaike besloot ik het op te drinken op la balkonica. Daar konden we lekker droog zitten, en luisteren naar het getik van de regen, en ruiken van de frisse geur die zo’n buitje met zich mee kan brengen.
En weer ging de telefoon, ik had namelijk nog een telefonische afspraak staan. Deze was met de gyneacoloog. En ja hoor, bingo! Nu een keer pap 2. Gelukkig maar, das iets erger dan pap 1 en iets minder erg dan pap 3. Dat betekend gewoon adem blijven halen, en over een half jaar maar weer een uitstrijkje. Je hoeft je vooral geen zorgen te maken, dus haal je idd maar heel diep adem en luister je naar je stemmetje die je zegt, geen paniek!! En je pept jezelf op, je bent al tot 51 gekomen met jou manier van leven, dus de 52 moet ook haalbaar zijn. Sterker nog, ik word gewoon oud, en dan moeten ze me ook nog eens doodknuppelen als mijn omgeving me zat is!
Ondertussen is het lunchtijd geworden, en om het lekkere eten van gister bij de vier seizoenen te overtreffen, besluit ik troepie te maken. Gebakken ei, ui en tomaat en dat lekker geprakt in de pan…Heerlijk!!
Na de lunch heeft Maaike ons penthouse hier stof gezuigd, oftewel gestofzuigd. Ik heb ons penthouse gestoft, en nadat maaike had stof gezogen, heb ik er met een big smile, maar dan de verkeerde kant op, de tent hier gedweild. Zo leuk om te doen op je 1e vakantiedag..schoonmaken. Eenieder die mij kent, weet dat ik er enorm van genoten heb om het te doen. NOT!!
Maar nu is het netjes. Het eerste biertje heb ik al achterover geslagen, want het vocht dat ik er met deze heftige huishoudklus uitzweet, moet toch weer binnenkomen, en bier is best wel een goede dorstlesser. Ik moet toch een beetje uitkijken met de lichte afwijkingen in mijn nieren en er alles aan doen om niet uit te drogen. Ik zeg PROOST!! En laat ik maar heel hard hopen dat de volgende 2 weken van mijn vakantie toch een stuk vakantie-achtiger gaan verlopen!!

[GARD]